GSM: 0536 859 85 05 Etlik / ANKARA

Elmadağ gider açma Elmadağ 0536 859 8505

Elmadağ profesyonel  gider açma hizmetleri  veren firmamız. Elmadağ genelinde  kameralı gider açma  hizmeti sunuyor. Elmadağ ilçesinde tıkalı gider sorunlarınıza hızlı ve güvenilir hizmetler sunuyoruz.

Elmadağ ilçesinde ve çevresinde gider tıkanıklığı açma  işinde uzman  ustalarımız titreşimli spiral çelik yaylar gönderen cihazları gider ve gider borusu borusu içinde  ilerleyen yaylı makine ile gider borusunda oluşan tıkanıklık metrelerce uzakta da olsa zorlanmadan su gider tıkanıklığını açıyoruz. Kullanılan makine ve titreşimli teller sayesinde su gideri borusuna ve dirseklere asla zarar  vermiyoruz. Kullandığımız teknolojik tıkanıklık açma ve kamera ile tıkanıklık görüntüleme sistemi  uzun yıllar dünyada kullanılan geçerli ve kalıcı etkisi kanıtlanmış teknolojiye sahip tıkanıklık açma yöntemi. Robotik tıkanıklık açma  sistemi ile tıkanan su giderini açmak  artık sorun değil.

Elmadağ  ilçesinde  tüm yerleşim bölgelerinde gider tıkanıklığı açma işi yapıyoruz.

 Taburlar                          Hasanoğlan                           Alacatı

Aşağıkamışlı                   Deliler                                     Edige

Gümşpala                        Karacahasan                   İsmetpaşa

Kayadibi                         Kurtuluş                            Kemalpaşa

Kuşçuali                        Lalebel                                Lalahan

Tatlıca                            Tekkeköy                           Üçevler

Yani                               Yenidoğan                        yenice

Yeni pınar                      Yeşil dere                      Yukarı kamışlı

Temizlik , boşaltım, bakım ve kullanmakta olduğumuz   makinelerin  kirli  ve atık sularını yaşam alanımızdan  kanala ulaştıran  su giderleri ve gider boruları her kullanımda içi pislik , bakteriler yüzünde  her geçen gün biraz daha daralır ve irademiz dışındaki bu gider tıkanıklıkları  standart  her yerde  olan tesisat arızaları arasın

Kullandığımız su giderleri su ile karışan  atıklar sayesinde zamanlara gider borusunu kaplar ve su giderleri düzenli temizlenmediği takdirde tıkanıklık oluşturur.  Su giderleri tıkanıklık yaşanması açısında  oldukça müsaittir.

Gider tıkanıklığı istem dışı kaza ve dalgınlık, unutma gibi durumlarda geniş çaplı gidere sahip olan  tuvalet ve klozetler dahi  ciddi şekilde tıkanmaktadır.

Su giderleri  günlük şehir yaşantısında kullanmak  zorunda olduğumuz ama sorun yaşatmadığı sürece aklımıza dahi gelmeyen  su tesisatının bir parçasıdır.

Teknolojik aletlerin hayatımızda etkin kullanımı ile su gider borularına ve atık su giderlerine olan ihtiyacımız ise her gün artmaktadır. su gideri olan cihaz sayıları ise  her yerde karşımız çıkmaktadır.

Gidere  ihtiyaç duymak ve gider kullanmak günümde sürekli artmaktadır. bir evde  önceden üç , beş  gider yeterli iken günümüzde  sadece mutfakta beş gider kullanır hale  geldik. Giderde su kullanımını artması giderin sorunsuz çalışması , tıkanmaması ve taşmaması su sızdırmaması  önemli bir konudur.

Ev ile  bina içinde  kullandığımız  su giderleri makinelerin  su giderine takılması ve  su arıtma cihazlarının kullanılması ile tıkanıklık riskini çoğaltıyor.

Mutfak, tuvalet , banyo ve süzgeç giderleri önceki zamanlara  orantılı olarak  kısa zaman aralıkları ile tıkanıklık yapıyor. Eski binalarda  bulunan gider boruları  bu kadar atık su yükünü taşımakta zorlanıyor.  Yaşadığımız Apartman ve  sitede kullandığımız ortak su giderinde  ise  gider tıkanıklığı  sayısı her yıl artıyor.

Evlerimizde ve işyerlerimizde, fabrikalarda , toplumun yoğun olarak bulunduğu alanlarda gider tıkanıklığı yaşanmaktadır. Gider tıkanıklığı denildiği zaman insanların aklına mutfak, tuvalet ,banyo , gibi alanlarda  oluşan  ve yaşanan  gider  tıkanıklıklar gelir fakat  gider  tıkanıklığını  bu alanlar ile sınırlandırmak eksik bir yaklaşım olur.

Evet tuvalet, mutfak, banyo ,ebeveyn banyosu ev içinde su gideri bulunan ve  ara sıra tıkanıklık yaşanan yaşamsal ihtiyaçların giderildiği olması gereken   alanların başında gelir.

İnsanların , topluluk halinde  ve ferdi olarak  kullandığı yapılarda su ihtiyacı vardır, su kullanılan  yapılarda yağış suyu toplanan alanlarda su giderine ihtiyaç vardır. Balkon, teras, veranda, garaj, otopark, yemekhane, çatı, abdest hane, hamam  gibi yapılarda bulunan sürekli kullanılan  su giderlerini yol sayamayız.

Su giderlerinde  açık uçlu ve geniş gider boruları  bulunan   tuvalet , klozet, mazgal, gibi  su giderleri içine düşen  cisimler ve atılan temizlik  bezleri kağıt havluların giderde  birikmesi sonunda  zaman zaman   tıkanmalar

Yaşadığımız evlerde ve çalıştığımız iş yerlerinde su giderlerinin bakımı ve temizliğine  özen göstermediğimiz için zeminde ve duvarda olan su giderleri tıkanmaktadır. Gelişmiş  ülkelerde ise   bina ve evlerde yada ticari işletmelerde bulunan  su giderleri  yoğunluk, su tüketimi, yapının  yaşı gibi  kriterler  hesaplanarak yılda birkaç defa belki ayda bir kaç defa gider açma ve gider temizleme şirketlerinden uzman destek alınarak gider temizliği işi daimi olarak aksatılmadan yaptırılır.

Elmadağ tıkalı gider açma

Gider  tıkanıklığı açma, mevcut banyo , mutfak, tuvalet, balkonda var olan su giderlerinde oluşan tıkanıklıkların profesyonel yöntemler kullanarak ve robot cihazlar ile birlikte lavabo gider borusunun tam kapasite açılması işlemidir. su gideri tıkanıklığı açma işlemi robot cihazla açıldıktan sonra sıcak suyu belirli bir süre lavabo giderine akıtmak ve test etmek tıkanıklığın tekrar oluşmasını engeller. Lavabo gideri açma işleminiz sonrasında  giderden kamera ile görüntü alınır ve gider tıkanıklığı açma işi sonlandırılır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Call Now Button