GSM: 0536 859 85 05 Etlik / ANKARA

Yararlı Bilgiler

Su Tesisatında  Yaşanan Sorunlar Nelerdir ?

Su Tesisatında Yaşanan Sorunlar Nelerdir ?

Su kaçak ve Su Sızıntı Sorunları Su kaçak ve su sızıntı sorunları su tesisatına amatör yapılan müdahaleler ve kalitesiz  ürünlerin.

Duş Hortumu Neden Patlar veya kopar ?

Duş Hortumu Neden Patlar veya kopar ?

Duş hortumu düşük kalitede ise  kısa  zamanda  dışındaki metal aksam  kopar ayrıca duş  hortumu sürekli askıda  kalmalıdır siz eğer duş.

Kalorifer  petekleri neden  hava  yapar ?

Kalorifer petekleri neden hava yapar ?

Kalorifer petekleri  su boşaltma sonrasında  ve   kombinin suyu eksik  ve tamamlaması  sırasında  su  basıldığı zaman  peteklerde  hava  oluşur ve  sıkışır.

Petek Isı  (reglaj) Vana Ayarı Nasıl Yapılır ?

Petek Isı (reglaj) Vana Ayarı Nasıl Yapılır ?

Petek ısı  ayarı baştan sona  tüm peteklerde yapılır ve kullanılmayan alan isteğe bağlı olarak kapatılır. İleme başlamadan  tüm alt ve.

Klozet kapağı neden  kırılır ?

Klozet kapağı neden kırılır ?

Klozet kapağı  genellikle kullanım kaynaklı olarak kırılır ani hareketler, kanalar ve klozet kapağını sağlam montaj yapmamak da etkenler arasındadır. Klozet.

Su Şamandırası nedir?

Su Şamandırası nedir?

  Su  Şamandırası ; su üzerinde kalabilen, içi boş plastik veya metal araçtır. Batmadan su yüzeyinde kalabilmeleri nedeniyle birçok alanda.

Genleşme Tankı Ne işe Yarar ?

Genleşme Tankı Ne işe Yarar ?

 Genleşme tankı : kapalı devre tesisat sistemlerinde basınç kontrolü ve su destekleyici tesisat ekipmanıdır. Genleşme tankında bir membran tarafından birbirinden.

Kombi neden su eksiltir ?

Kombi neden su eksiltir ?

kombi su eksiltmesi çeşitli nedenler ile   ortaya çıkar. İlk neden  genleşme  tankı kayaklıdır  genleşme  silindir yada dik dörtgen şeklindeki genleşme .

Musluktan su neden az akar ?

Musluktan su neden az akar ?

Musluktan suyun az akması su tesisatında ana vananın kısılması yada ara kesme valflerinin  kapalı olması  nedeni çoğunlukla  az miktarda akar..

Banyo alt kata neden  su kaçırıyor ?

Banyo alt kata neden su kaçırıyor ?

Banyo alt kata  neden kaçırıyor ? Banyodan alt kata  neden akıtır ? Banyo alta  kata neden su damlatır? bu soruların.

Musluk  neden  damlar ?

Musluk neden damlar ?

Musluk neden  su damlatır yada musluk neden su kaçırır? çeşme  neden damlar,  sorusunu cevaplamaya  çalışacağız.  Aç kapa  musluk neden damlar..

Musluk flex hortum bedeb patlar

Musluk flex hortum bedeb patlar

Musluk flex hortum patlaması ve delinmesinin  bir çok  nedeni vardır. İnce ve   esnek yapıdaki  içi kauçuk dışı ise çelik paslanmaz.

Kanalizasyon Temizliği Ne Zaman  Yapılır ?

Kanalizasyon Temizliği Ne Zaman Yapılır ?

Kanalizasyon  temizliği ne zaman yapılır ? Kanalizasyon arızasının başlıca  nedeni  kanalizasyon temizliğinin  düzenli  yapılmaması hangi  sorunlara yol açar.  Günümüzde Kanalizasyonu .

Koku  Engelleyen Yer Süzgeci ile Banyodaki Pis Kokuya  Son

Koku Engelleyen Yer Süzgeci ile Banyodaki Pis Kokuya Son

Banyoda bulunan pissu yer süzgecinden yoğun ce ağır kanalizasyon kokusu sizi çok Rahatsız eder. Bunun başlıca sebebi, süzgeçte suyun kalmamasıdır..

Lavabodan su gitmiyor ne yapmalıyım ?

Lavabodan su gitmiyor ne yapmalıyım ?

Lavabodan su gitmiyor  ise lavabonun içinde su doludur. Böyle bir durumda lavabonun altına bir  kova yerleştiriniz ve lavabo sifonunu sökün .

Call Now Button